Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tablet Mania bij Media Markt; korting op tablets met accessoires

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2012, 10:11 CategorieActies

Het is inmiddels geen onbekende actie meer maar wel interessant genoeg om nog even aan te halen. Media Markt begint namelijk vandaag weer met de Tablet Mania actie. Het principe van de actie is vrij simpel; koop een nieuwe tablet en afhankelijk van de prijs krijg je maximaal 75 euro korting op accessoires. Alle grote merken doen mee; Sony, Samsung, ASUS en Apple.

Tablets met accessoires

Echter, er zit wel een verschil in de actie wanneer je producten online of bij fysieke vestigingen koopt. Bij winkels van Media Markt krijg je korting op accessoires die je zelf kunt samenstellen, terwijl je in de webshop kunt kiezen uit een aantal bundels die reeds aangemaakt zijn.

Zo krijg je bij de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) een gratis Cover & Stand en een stylus en wordt de ASUS Transformer Pad 300 met stylus en microSD card geleverd. Ook zijn er bundels van de iPad 4 en iPad Mini waarbij je een Smart Cover voor een aantrekkelijke prijs krijgt. Overigens geldt ook de cashback actie voor de Samsung Galaxy Note 10.1 nog steeds waardoor je 75 euro extra korting krijgt op deze tablet.

Bekijk alle aanbiedingen

De actie loopt van maandag 26 november tot en met zondag 2 december. Bekijk alle online aanbiedingen op deze actiepagina van Media Markt.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.