Tablets Magazine bestaat twee jaar en trakteert tablets!

30 november 2012 2 Minuten 32 Reacties
2-jaar-algemeen

We hebben er al een aantal weken geheimzinnig over gedaan maar Tablets Magazine is volgende week jarig en dat gaan we vieren. We bestaan op 3 december precies twee jaar en dat kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zoals het hoort bij een verjaardag trakteren we. Maar, we trakteren niet zomaar wat, we trakteren tablets en accessoires voor tablets.

We geven tablets en accessoires weg

Vanaf komende zondag 2 december tot en met volgende week zondag 9 december geven we elke dag samen met partners een mooi product of verschillende mooie producten weg. Dit varieert van nieuwe tablets tot high-end accessoires voor populaire tablets. De totale waarde van alle producten die we weggeven is ruim 3.000 euro! Wat we precies weggeven houden we geheim tot de dag zelf, al kun je waarschijnlijk al wat halen uit bovenstaande afbeelding. Elke dag plaatsen we om middernacht het product dat die dag weggegeven zal worden, hou dus vanaf zondag elke dag de website in de gaten! Iedereen kan meedoen en de volgende dag wordt de winnaar van het betreffende product bekendgemaakt.

Op zondag 9 december eindigt de actie met een knaller die we alvast kunnen verklappen. Op die dag geven we namelijk maar liefst drie Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) tablets met Wifi én 3G weg, in combinatie met een fraaie cover voor bescherming van je tablet!

Hoe werkt het?

Het inschrijven is eenvoudig; Je meldt je via deze actiepagina aan met je naam en e-mail adres (wordt niet gedeeld met derden) en volg de stappen. Wil je nog meer kans maken op alle prijzen dan krijg je een unieke link die je met vrienden en familie via diverse social media kunt delen. Voor elke persoon die zich via jouw unieke link inschrijft krijg jij een extra inschrijving waardoor je dus meer kans maakt op een van de prijzen. Zodra je jezelf één keer ingeschreven hebt voor de actie doe je mee voor alle daarop volgende dagen. Je hoeft je dus maar één keer in te schrijven om kans te maken op alle prijzen. Het mooie is dat je jezelf nu al in kunt schrijven en dus kans maakt op alle prijzen die we gaan weggeven.

Doe nu mee!

Wacht dus niet langer en vier onze verjaardag door mee te doen met onze actie. Schrijf je nu in via deze actiepagina! Op de actiepagina vind je ook alle producten die we reeds weggeven hebben en het product van die dag.

Reacties (32)