Tablets Magazine zoekt bètatesters!

25 november 2012 1 Minuut 21 Reacties
tablets-2013

Binnenkort vieren we onze tweede verjaardag, maar wij werken natuurlijk ook hard achter de schermen om de site te verbeteren en onderdelen toe te voegen. Op dit moment willen we hard werk van de afgelopen weken delen met onze vaste bezoekers, maar nog niet met iedereen. Lees verder als ook jij graag wilt helpen het nieuwe onderdeel van Tablets Magazine beter te maken.

Tablets Magazine is vrij groot aan het worden en dus hebben we te maken met overwegingen als server-load en reputatie. Daarom kiezen we er in dit geval voor alleen gebruikers op uitnodiging mee te laten helpen met het testen van het nieuwe onderdeel. In een volgende bèta fase zullen we het nieuwe onderdeel ook voor iedereen openzetten maar voor nu willen we je vragen een reactie onder deze post te plaatsen (met je echte e-mail adres ingevuld) zodat wij je via de mail een uitnodiging en wat meer informatie kunnen geven.

Er staat helaas geen beloning tegenover, behalve dan onze eeuwige dank dat – hopelijk- een paar van jullie willen helpen een nieuw onderdeel van Tablets Magazine klaar te stomen voor groter publiek.

Reacties (21)