Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TRiO lanceert EasyTab Supreme tablet met Retina display en Android Jelly Bean

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2012, 13:10 CategorieAndroid

Het Italiaanse Trio heeft deze week een interessante nieuwe tablet gelanceerd in de vorm van de EasyTab Supreme. Dit model draait op Android 4.1.1 Jelly Bean en beschikt over een Retina resolutie display van 2.048 bij 1.536 pixels. De EasyTab Supreme moet vanaf volgende maand in de schappen verschijnen voor een prijs vanaf 399 euro.

Trio EasyTab Supreme

Trio gaat het de EasyTab Supreme de directe concurrentie aan met de iPad maar dan dus met Android als besturingssysteem. De tablet beschikt net als de vierde generatie iPad over een 9.7 inch IPS LCD display met een 4:3 beeldverhouding en een resolutie van 2.048 bij 1.526 pixels. Verder is het apparaat uitgerust met een 1.6GHz ARM Cortex A9 dual-core processor, een quad-core Mali 400 grafische processor, 1GB aan DDR3 werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden.

Ook beschik de tablet over Wifi, een microUSB poort, een 10.000 mAh batterij, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 3 megapixel camera aan de achterzijde. De EasyTab Supreme heeft een afmeting van 242 x 189 x 10 millimeter, weegt 650 gram en komt in een wit/zilveren uitvoering.

Prijs en beschikbaarheid

De Trio EasyTab Supreme moet vanaf volgende maand in de Italiaanse winkels liggen voor een prijs vanaf 399 euro. Of de tablet ook naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.