Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

UPC Horizon TV Remote app weer te downloaden voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2012, 14:13 CategorieApplicaties

Eerder deze maand lanceerde UPC eindelijk haar Horizon TV Remote app voor de iPad en iPhone waarmee je de nieuwe Horizon mediabox mee kunt bedienen. Echter was deze lancering maar van korte duur want enkele uren later werd de applicatie uit de App Store verwijderd. Volgens UPC kwam dit doordat de applicatie nog niet aan de strenge eisen van het bedrijf voldeed.

Weer te downloaden

Op zich een vreemde gang van zaken maar inmiddels is er goed nieuws voor iedereen die op de applicatie gewacht heeft. Zojuist heeft UPC namelijk laten weten dat de applicatie weer gedownload kan worden uit de Apple App Store. De app is gratis en kan alleen gebruikt worden voor UPC klanten met een Horizon mediabox. Ook is de app vooralsnog alleen geoptimaliseerd voor de iPad 2 en nieuwere iPad modellen, en de iPhone 4 en nieuwere iPhone modellen.

UPC Horizon TV Remote

De UPC Horizon TV Remote app maakt het mogelijk dat je de iPad en iPhone kunt gebruiken als afstandsbediening en een programma dat je aan het kijken bent op de iPad of iPhone kunt versturen naar de Horizon mediabox en vervolgens verder kunt kijken op het televisiescherm. Ook kun je zoeken naar TV programma’s, films en series zonder van zender te veranderen op je TV.

Live TV kijken

Wil je live TV kijken op je iPad, iPod of iPhone? Dan kun je dit ook met de Remote applicaties doen maar UPC heeft daarnaast de Horizon TV applicatie uitgebracht welke ook gratis uit de Apple App Store gedownload kan worden.

 • Delen:

Reacties

 1. David
  29 november, 2012 om 16:53

  Laatste alinea is overbodig aangezien daarboven al wordt vermeld dat je ook met de remote app live tv kan kijken op je Ipad

  • Martijn Chel
   29 november, 2012 om 17:36

   En waar staat dat daarboven vermeld dan? Ik volg je niet helemaal.

   • David
    30 november, 2012 om 17:24

    “De UPC Horizon TV Remote app maakt het mogelijk dat je de iPad en iPhone kunt gebruiken als afstandsbediening en een programma dat je aan het kijken bent op de iPad of iPhone kunt versturen naar de Horizon mediabox en vervolgens verder kunt kijken op het televisiescherm”

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.