Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Waar kun je morgen de iPad Mini kopen?

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2012, 13:12 CategorieApple

Sinds vorige week vrijdag kun je al een iPad Mini pre-orderen bij Apple zelf, maar vanaf morgen zal de tablet ook bij de eerste Nederlandse winkels verschijnen. Zoals bij elke lancering van een nieuwe iPad zijn er ook een aantal winkels die eerder opengaan en zal de eerste voorraad beperkt zijn. Om te weten waar je morgen in de rij moet gaan staan hebben we de winkels even nagebeld.

iPad Mini kopen

We hebben verschillende Premium Apple retailers de vraag voorgelegd hoe laat ze morgen open zullen gaan en hoeveel voorraad ze ongeveer binnenkrijgen. Hieronder vind je een overzicht van de winkels waar je morgen naar toe kunt voor het kopen van een iPad Mini. Let wel; alleen de Wifi-only modellen zijn vanaf morgen te gaan. De Wifi plus 3G/4G modellen verschijnen later.

Apple Store Amsterdam
Opening: 08.00
Voorraad: Onbekend (officieel kanaal dus voorraad zal het grootst zijn)

Xando
Opening: 08.00
Voorraad: Wel voorraad, beperkt.

iCentre
Opening: 08.00
Voorraad: (Zeer) beperkt

Dixons
Opening: 09.30
Voorraad: Beperkt,  minder dan 10 van elk model

Saturn /  Mediamarkt
Opening: Normale winkeltijden
Voorraad: Beperkt

Amac
Opening: 08:01
Voorraad: Beperkt (tientallen modellen)

iamStore
Opening: 08.00 (staat niet vast door recente overname)
Voorraad: Nog niks binnen, waarschijnlijk beperkt

Pas sinds gisterenavond 23:00 is duidelijk geworden dan iamStore is overgenomen, alle plannen lijken op losse schroeven te staan. Het is nog niet duidelijk of ze morgen om 08:00 open zullen zijn. Op dit moment zijn ze zelfs gesloten voor inventarisatie van voorraden.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Apple iPad Mini.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.