Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 8 wordt alleen maar lastiger wanneer je dronken bent

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2012, 15:41 CategorieNieuws

Soms komen er van die grappige of interessante video’s voorbij die ik gewoon kort even wil delen en dit is er één van. Deze video, waarin een dronken vrouw voor het eerst achter Windows 8 computer gezet wordt, is zowel grappig als interessant. Zoals je in de video ziet heeft ze nogal veel moeite met het nieuwe besturingssysteem, vooral bij het wille uitoefenen van simpele functies als het stoppen van een app of surfen op het internet. Natuurlijk is het een kwestie van gewenning en denk ik dat veel (nuchtere) gebruikers van Windows 8 de eerste keer ook veel moeite hebben om alles te vinden.

  • Delen:

Reacties

  1. Pletman
    11 november, 2012 om 5:54

    W8 is niet intuitief. Zonder kennis van bepaalde toetSen combinaties valt er niet te navigeren door W8. Het afsluiten van apps of je PC zijn daar voorbeelden van. De windows start knop moet weer terug komen! (is met een hack te doen)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.