Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Witte ASUS Padfone 2 duikt op in afbeeldingen

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2012, 12:55 CategorieAndroid

Tijdens de presentatie van de tweede generatie Padfone afgelopen oktober liet ASUS al weten dat de smartphone (en tablet) in zowel een witte als zwarte variant gelanceerd zou worden. Helaas kwamen we alleen de zwarte variant tegen in persafbeeldingen. Vandaag zijn ook de witte Padfone en Padfone Station waar de smartphone ingeschoven wordt opgedoken.

ASUS Padfone 2

De ASUS Padfone 2 is volgens ASUS het ideale pakket voor iedereen die flexibel wil zijn en zowel onderweg als thuis toegang wil hebben tot documenten, het internet en contacten. Het concept is hetzelfde gebleven als bij de eerste generatie, de smartphone kan in de tablet geschoven worden om op een groter display te werken, alleen zijn zowel de smartphone als tablet een stuk slanker, lichter en eleganter geworden.

De Padfone 2 beschikt over onder meer een  4.7 inch super IPS + display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een quad-core 1.5GHz Qualcomm S4 Pro APQ8064 processor, 2GB aan RAM, een SIM kaart slot, een 3G module, Bluetooth 4.0, NFC ondersteuning en Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Padfone 2 wordt in een 16GB, 32GB en 64GB variant gelanceerd.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS Padfone 2 moet voor het einde van dit jaar nog in Nederland verschijnen. De prijs ligt hoogst waarschijnlijk op 799 euro voor de smartphone met 32GB aan opslaggeheugen plus tablet.

Via: Unwired

  • Delen:
ASUS Padfone 2 en Padfone 2 Station
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

  1. ajvbecon
    24 november, 2012 om 22:49

    Is hij nou nog niet in nl? Jeetjee… Dat ding is al 14maanden terug geïntroduceerd aan de wereld….

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.