Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xbox SmartGlass nu ook geschikt voor 7 inch Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2012, 12:12 CategorieAndroid

Eind vorige maand lanceerde Microsoft de Xbox SmartGlass applicatie voor Android waarmee onder meer de Xbox bediend kan worden en content bekeken kan worden in de vorm van een tweede scherm. De applicatie werkte echter alleen (optimaal) op smartphones wat tot teleurgestelde tabletgebruikers leidde. Inmiddels heeft Microsoft een update uitgerold.

7 inch tablets

De update van de Xbox SmartGlass applicatie brengt nu ook ondersteuning voor 7 inch Android tablets, waaronder de Google Nexus 7. Helaas lijken grotere Android tablets nog steeds niet ondersteund te worden aangezien landscape modus niet mogelijk is. Of Microsoft dit in de nabije t0ekomst wel toevoegt is nog niet bekend. Verder zijn er ook een aantal bugs opgelost.

Met de Xbox SmartGlass applicatie is het mogelijk om je Xbox 360 console te bedienen en te navigeren door je dashboard, media weer te geven, teksten in te voeren en te surfen op het internet. Daarnaast worden er binnenkort games gelanceerd die een tweede scherm functie hebben. Hierdoor krijg je op het scherm van je smartphone of tablet extra content te zien.

Downloaden

De Xbox SmartGlass applicatie voor Android is gratis te downloaden in de Google Play Store. Ook heeft Microsoft reeds een versie voor iOS apparaten, waaronder de iPad, gelanceerd.

Via: Allaboutphones

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.