Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia Tab W511 (3G) met Windows 8 mogelijk dit jaar nog te koop

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2012, 17:15 CategorieHardware

Hoewel de Acer Iconia Tab W510 tablet met Windows 8 als besturingssysteem nog steeds niet of nauwelijks verkrijgbaar is wordt er al gesproken over de 3G variant, de Iconia Tab W511. Dit model beschikt over dezelfde specificaties als de Iconia Tab W510 maar is uitgerust met een 3G (UMTS) module voor mobiel internet.

Acer heeft een tweetal interessante (hybride) Windows 8 tablets gelanceerd; de Iconia Tab W510 en de Iconia Tab W700. Het interessante aan deze modellen is vooral het feit dat de prijs op een lager niveau ligt dan de concurrentie en dat je de beschikking krijgt over de volledige versie van Windows 8. Daarnaast zal Acer ook 3G versies van beide modellen lanceren die, zoals we van Acer kennen, onder een aparte naam geïntroduceerd worden.

Acer Iconia Tab W511

De Iconia Tab W511 zou volgens Amazon Duitsland voor het einde van dit jaar nog geleverd moeten worden en dus kunnen pre-orders al worden geplaatst. De tablet heeft in Duitsland een adviesprijs van 699 euro gekregen. Hiervoor krijg je 64GB aan opslaggeheugen en de 3G functionaliteit. Het is echter nog niet duidelijk of de Iconia Tab W511 zijn weg ook naar Nederland zal vinden en voor welke prijs.

Meer informatie

Meer informatie over Windows 8 tablets van Acer vind je op de productpagina van de Iconia Tab W510 en Iconia Tab W700.

  • Delen:
Acer Iconia Tab W510
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.