Ainol Novo 9 FireWire met Retina display en quad-core processor

14 december 2012 1 Minuut 6 Reacties
Ainol-Novo-9

In oktober presenteerde Ainol, een van de meest actieve Chinese bedrijven op het gebied van tablets, een nieuwe serie tablets die eind dit jaar of begin volgend jaar op de markt moeten verschijnen. Vandaag wordt er nog een model met interessante specificaties aan de line-up toegevoegd. De Ainol Novo 9 beschikt onder meer over een Retina display en een quad-core processor.

Allwinner A31 quad-core processor

Ainol weet de concurrentie goed bij te houden en lanceert nieuwe tablets zodra er nieuwe technieken beschikbaar zijn. Dit zien we onder meer terug in de Ainol Novo 9 FireWire. Dit model draait namelijk op de A31 quad-core processor van Allwinner. Deze processor werd eerder deze maand samen met een nieuwe dual-core processor door de Chinese chipfabrikant gepresenteerd.

Ainol Novo 9 Firewire

De Ainol Novo 9 Firewire beschikt naast een quad-core processor over een 9.7 inch display met een Retina resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels, een Power VR SGX544MP2 grafische processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden, een HDMI poort, Wifi, Wifi Direct en een 10.000 mAh batterij. Aan de voorzijde van de tablet bevindt zich een 0.3 megapixel camera en aan de achterzijde een 5.0 megapixel camera. De Novo 9 FireWire draait op Android 4.1.1. Jelly Bean.

Prijs en beschikbaarheid

De Ainol Novo 9 FireWire moet binnenkort op de markt verschijnen voor een prijs die rond de 250 dollar ligt.

Via: Notebookitalia

Reacties (6)