Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.1 Jelly Bean voor de Acer Iconia Tab A510 nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2012, 12:43 CategorieAndroid

Eind september rolde Acer de Android 4.1 Jelly Bean update voor de high-end Iconia Tab A700 uit en niet lang daarna maakte de fabrikant bekend dat ook de Iconia Tab A210 en Iconia Tab A510 de update zouden ontvangen. De update voor de Iconia Tab A510 zou volgens de planning in december moeten volgen en vandaag blijkt dat Acer zich aan die planning houdt.

Iconia Tab A510 – Jelly Bean

Verschillende bezitters van een Acer Iconia Tab A510, welke vanuit de winkel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich draait, laten tegenover Androidworld weten dat de Android 4.1.2 Jelly Bean update inmiddels aangeboden wordt in Nederland. Acer slaat hiermee Android 4.1.0 over waarmee een aantal bugs opgelost worden. De update wordt Over The Air aangeboden en verschijnt als automatische melding op je tablet.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab A510. Meer informatie over de nieuwe functies na de update, waaronder nieuwe notificaties, betere prestaties en Google Now, vind je in onze review van Android 4.1 Jelly Bean.

Android 4.2 Jelly Bean

Acer heeft onlangs tegenover Tabletsmagazine.nl bevestigd dat de Iconia Tab A700 in ieder geval een update naar Android 4.2 Jelly Bean, de meest recente versie van Android, zal krijgen. De kans is groot dat ook de Iconia Tab A510 en Iconia Tab A210 deze update krijgen.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.