Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple maakt beste en meest populaire iPad apps van 2012 bekend

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2012, 14:14 CategorieApple

Een van de belangrijkste argumenten om voor een iPad te kiezen is de ruime selectie aan applicaties die geoptimaliseerd is voor de tablet. In de App Store is een zeer groot aanbod van applicaties te vinden, van games en productiviteit apps tot kookboeken en media apps. Apple maakt elk jaar de beste en meest populaire apps van het betreffende jaar bekend, zo ook dit jaar.

Beste iPad apps

Apple heeft een aantal lijstjes opgesteld van de meest populaire en beste applicaties van 2012. Zo heeft Apple de tekenapplicatie Paper verkozen tot de beste applicatie van het afgelopen jaar. Met deze app is het mogelijk om eenvoudig te schetsen, te tekenen, moodboards te maken en deze te delen. Als beste game van het afgelopen jaar heeft Apple The Room gekozen, een geavanceerd puzzelspel met indrukwekkende 3D vormgeving. Andere uitgelichte apps zijn Eurosport Player en Eufloria HD.

Meest populaire iPad apps

Ook heeft Apple lijstjes gemaakt van applicaties die het meest verkocht zijn (betaalde apps), de meest populaire gratis apps en de applicaties die het meest opgebracht hebben. Hieronder vind je de eerste drie apps uit elk lijstje.

Top betaald

Top gratis

Top opgebracht

De complete lijst van uitgelichte en meest populaire applicaties vind je in de iTunes Store.

Ben je op zoek naar meer leuke applicaties? Neem dan een kijkje in ons App review archief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.