Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova FamilyPad 2 met Android 4.1 Jelly Bean gespot

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2012, 13:28 CategorieAndroid

Hoewel de Archos Arnova FamilyPad tablet pas een ruime maand geleden officieel gelanceerd werd is het Franse bedrijf al bezig met een tweede generatie. De reusachtige op families gerichte tablet zou een vernieuwde processor en een recenter besturingssysteem krijgen. De overige specificaties, waaronder het display van 13.3 inch, lijken hetzelfde te blijven.

Archos Arnova FamilyPad

De Arnova FamilyPad is de zoveelste tablet van Archos maar wel een uniek model door het display van maar liefst 13.3 inch. Archos richt de tablet met name op gezinnen en families en heeft de tablet dan ook ingericht met speciale software en games waardoor het apparaat eenvoudig door meerdere personen gebruikt kan worden. De eerste generatie FamilyPad, welke momenteel te koop is, draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich en beschikt over een 1GHz ARM Cortex A8 processor.

Uit benchmark resultaten, opgedoken door Arctablet, blijkt dat Archos binnen niet al te lange tijd een opvolger gaat introduceren. Dit model zou op maar enkele punten verbeterd zijn. Zo wordt gebruik gemaakt van Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem en de processor is vervangen voor een 1.6GHz dual-core variant. Verder beschikt de tablet nog steeds over een 13.3 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, Wifi, USB en HDMI poorten, en een 10.500 mAh batterij.

Alle specificaties en meer informatie vind je op de productpagina van de Archos Arnova FamilyPad.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.