Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova G4 budget tablet serie gespot, verschijnt begin 2013

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2012, 12:42 CategorieHardware

Als er één fabrikant veel tablets gelanceerd heeft dan is het Archos wel. De Franse fabrikant heeft verschillende series waarin tablets van een paar tientjes tot 400 euro te vinden zijn. De Arnova serie is de budget tablet serie van Archos en bestaat uit een groot aantal modellen met alle mogelijke schermformaten. Dit jaar zagen we de introductie van de Arnova G3 serie.

Archos Arnova G4 serie

Hoewel er onlangs nog nieuwe modellen aan de Arnova G3 serie toegevoegd zijn denkt Archos alweer aan de vierde generatie tablets. De collega’s van Arctablet hebben in een video waarin een reeds gelanceerde tablet de hoofdrol speelde een Arnova G4 tablet gespot. De tablet staat wat onscherp in de achtergrond maar middels inzoomen en scherpstellen was het mogelijk de naam van de tablet te ontcijferen; de Arnova 10c G4.

Volgens Arctablet wijst dit erop dat Archos minimaal drie 10 inch tablets in de Arnova G4 serie zal lanceren. Uit de foto kunnen we ook halen dat de nieuwe 10 inch tablet (ook) in een witte afwerking gelanceerd wordt en een design heeft dat vrijwel overeenkomt met de onlangs gelanceerde Archos 101 XS. De Archos Arnova G4 serie zou in het eerste kwartaal van 2013 gelanceerd worden. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

In onze tablet database vind je alle reeds gelanceerde Archos Arnova tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.