Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos brengt eigen videospeler naar Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2012, 13:08 CategorieAndroid

Archos, fabrikant van een groot aantal Android tablets, heeft vandaag haar eigen Video Player applicatie voor Android tablets gelanceerd. De applicatie moet volgens het Franse bedrijven een volledige multimedia ervaring bieden op alle (ook niet-Archos) Android tablets en smartphones met Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich of hoger.

Archos Video Player app

De Video Player app is voorzien van Hardware versnelde video-decodering ondersteuning voor de meeste apparaten en videoformaten. Daarnaast is het middels de applicatie mogelijk om content van andere apparaten en opslagmedia binnen je thuisnetwerk weer te geven en kun je content vanaf een USB opslagmedium afspelen. De weergegeven content kan voorzien worden van ondertiteling en andere informatie uit een online database. Ook is de interface volgens Archos overzichtelijk en kan de gebruiker alle beschikbare content op een gestructureerde manier weergeven. Let wel; voor MPEG2 video en DTS audio is een extra (betaalde) plugin vereist.

Downloaden

Dat klinkt natuurlijk allemaal erg goed maar hou er wel rekening mee dat de prijs aan de hoge kant is. De Archos Video Player kost namelijk 4,99 euro en kan gedownload worden uit de Google Play Store. De meeste Archos tablets, waaronder de Archos Arnova FamilyPad en de Archos 101 XS, worden standaard met deze applicatie geleverd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.