Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS begint uitrol Android 4.1 Jelly Bean voor de Padfone 2

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2012, 13:10 CategorieAndroid

De ASUS Padfone 2 verschijnt langzaam aan in meer landen maar draait standaard nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tijdens de presentatie van de tweede generatie Padfone liet ASUS al weten voor het einde van dit jaar een update naar Android 4.1 Jelly Bean uit te rollen en in thuisland Taiwan is de fabrikant dan ook reeds begonnen met de uitrol.

Volgens FoneArena wordt de update momenteel Over The Air aangeboden in Taiwan en duurt het 15 tot 30 minuten om de update te installeren. Android 4.1 Jelly Bean zou echter qua uiterlijk geen grote veranderingen met zich meebrengen omdat ASUS de skin van Android 4.0 Ice Cream Sandwich grotendeels in stand houdt. Wel krijg je toegang tot nieuwe features als Google Now, Face Unlock en Voice Typing. Ook de notificatie en instellingen vensters zijn gewijzigd na de update.

Padfone 2 in Nederland

Vorige week liet ASUS Benexlus weten dat de Padfone 2 rond de kerst in de Nederlandse schappen zal liggen. Of dit voor of na de kerstdagen is, is dus niet duidelijk. Voor een Padfone 2 met 32GB aan opslaggeheugen moet je 799 euro neerleggen. De 64GB variant kost 100 euro meer. Voor dit bedrag wordt de tablet wel meegeleverd.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

Via: eeePC

  • Delen:
ASUS Padfone 2 en Padfone 2 Station
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.