Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 krijgt mogelijk toch bijpassend keyboard dock

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2012, 13:10 CategorieHardware

Een van de unieke features van de eerste generatie Padfone was het bijpassende keyboard dock waarmee de tablet omgetoverd kon worden tot een laptop. De verwachting was dat ook de tweede generatie Padfone over een keyboard dock zou beschikken maar tijdens de presentatie van het toestel werd er met geen woord over gerept. Toch komt het dock er wel aan.

Keyboard dock

Tegenover GSMArena heeft ASUS laten weten dat er gewerkt wordt aan een keyboard dock voor de Padfone 2. Het feit dat het dock later verschijnt komt volgens ASUS omdat men ‘het beste keyboard dock mogelijk’ wil ontwikkelen. De Taiwanese fabrikant kon echter nog geen indicatie geven over wanneer we het keyboard dock kunnen verwachten en er is zelfs een hele kleine kans dat het dock alsnog geschrapt wordt.

ASUS Padfone 2 kopen

De ASUS Padfone 2 moet samen met het Padfone Station 2 rond de kerst in Nederland verschijnen maar ik heb zo snel nog geen winkels kunnen vinden die het toestel al aanbieden. In Duitsland is het toestel wel reeds te bestellen voor een prijs vanaf 799 euro. Ook in Nederland krijgt de Padfone 2 een prijs van 799 euro voor de 32GB versie en 899 euro voor de 64GB variant. Mocht je rond de kerstdagen een Padfone 2 kunnen bemachtigen dan kun je ook snel een update naar Android 4.1 Jelly Bean verwachten. ASUS is namelijk in verschillende landen al begonnen met de uitrol.

Meer informatie, alle specificaties en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina van de ASUS Padfone 2.

  • Delen:
ASUS Padfone 2 en Padfone 2 Station
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

  1. JHS_NL
    19 december, 2012 om 13:24

    Ik vraag me dan wel af hoe deze precies bevestigd gaat worden aangezien er geen speciale connectoren op zitten.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.