Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS publiceert nieuwe promotievideo’s Taichi Windows 8 convertible

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2012, 13:35 CategorieHardware

ASUS heeft in Nederland reeds twee Windows 8 tablets gelanceerd in de vorm van de Vivo Tab en de Vivo Tab RT. Voor de veeleisende gebruikers die meer richting een Ultrabook denken komt ASUS met de Taichi. Dit apparaat beschikt over twee displays en is daardoor ideaal voor presentaties, multitasking en het gebruik als tablet.

ASUS Taichi 21 en 31

De ASUS Taichi is een van de meest unieke en geavanceerde Windows 8 machines die we de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen. Niet alleen omdat het apparaat over twee displays beschikt, ook kijkend naar de specificaties. De Taichi komt in twee varianten; een 11.6 inch model met de naam Taichi 21 en een 13.3 inch model met de naam Taichi 31. Beide modellen beschikken onder meer over een Intel Core i5 of i7 processor, 4GB aan werkgeheugen, 128GB of 256GB aan opslaggeheugen, USB en HDMI poorten, Bluetooth 4.0, twee camera’s en een QWERTY keyboard met achtergrondverlichting.

ASUS heeft deze week twee nieuwe promotievideo’s van de Taichi gepubliceerd waarin vooral aandacht besteed wordt aan de belangrijkste technische kenmerken, de features en de multi-touch mogelijkheden.

ASUS Taichi kopen

De ASUS Taichi modellen hadden al in Nederland te koop moeten zijn maar zijn helaas vertraagd tot begin 2013. De Taichi wordt in verschillende configuraties gelanceerd maar het 11.6 inch model met een Intel Core i5 processor, 4GB aan RAM en 128GB opslaggeheugen krijgt een adviesprijs van 1.299 euro. De 13.3 inch variant met dezelfde configuratie gaat 1.499 euro kosten. Wil je meer opslaggeheugen en een krachtigere Core i7 processor dan gaat de prijs met 200 euro omhoog.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
ASUS Taichi 21
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.