Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Coby komt met drie nieuwe Android budget tablets

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2012, 14:48 CategorieAndroid

Coby is in Nederland niet heel bekend, maar het bedrijf heeft wereldwijd al een groot aantal Android tablets gelanceerd. Inmiddels is Coby toe aan een nieuwe serie en zoals het er nu uitziet gaat het om modellen van 7 tot 10.1 inch, allen draaiend op Android 4.0 ICS. De nieuwe modellen zijn bij de Amerikaanse FCC opgedoken en verschijnen waarschijnlijk begin volgend jaar.

Coby komt begin 2013 waarschijnlijk met drie nieuwe budget Android tablets die allen uitgerust zijn met Android 4.0 ICS en een dual-core Amlogic AM8726-MX ARM Cortex-A9 processor. De eerdere modellen van het bedrijf waren uitgerust met een ARM Cortex-A8 processor wat dus een aanzienlijke snelheidsverbetering moet betekenen. Verder zijn de tablets uitgerust met 1GB aan werkgeheugen, 4GB of 8GB aan opslaggeheugen, 802.11n WiFi, een USB poort en een HDMI poort.

  • Coby Kyros MID7060 – 7 inch, 1024 x 600 pixel display
  • Coby Kyros MID8060 – 8 inch, 1024 x 768 pixel display
  • Coby Kyros MID1060 – 10.1 inch, 1280 x 800 pixel display

Uit de documenten die door de Amerikaanse FCC gepubliceerd zijn kunnen we halen dat de tablets draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar mogelijk worden er nog updates naar Jelly Bean uitgerold voordat de tablets verkocht worden. Over de exacte beschikbaarheid en de prijzen is nog niks bekend.

Via: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.