Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De populairste artikelen en tablets van het afgelopen jaar

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2012, 1:39 CategorieAndroid

Het jaar zit er al bijna weer op en we maken ons alweer op voor een interessant nieuw jaar wat betreft tablets met onder meer de Consumer Electronics Show die op 8 januari van start gaat in Las Vegas. Maar, we sluiten het jaar natuurlijk niet af zonder even kort terug te kijken naar wat dit jaar de populairste tablets en artikelen waren op Tablets Magazine.

De populairste tablets

In onze tablet database zijn sinds begin dit jaar alle tablets in een compleet overzicht te vinden. Hierin hebben we alle in Nederland gelanceerde tablets onder elkaar gezet en elke tablet heeft zijn eigen productpagina met nieuws, reviews, gebruikerservaringen, prijzen en abonnementen gekregen. Aan de hand van onze statistieken kunnen we kijken welke productpagina het meeste bekeken is en welke tablet op Tablets Magazine dus het populairst was.

Het is voor sommigen wellicht een verrassing maar de Google Nexus 7 staat met 0,8 procent van alle paginaweergaven bovenaan de lijst. De productpagina van deze tablet is dus het meest bekeken dit jaar. Op de tweede plek komen we de ASUS Transformer Pad Infinity 700 tegen met 0,65 procent van de paginaweergaven en de derde plek is met 0,59 procent voor de ASUS Eee Pad Transformer Prime. De oplettende lezer ziet hier dus drie tablets van ASUS in de top drie staan.

De meest gelezen artikelen

We hebben het afgelopen jaar ook weer vele artikelen (duizenden) geschreven en uit de paginaweergaven van deze artikelen kunnen we halen wat de meestgelezen en dus meest populaire artikelen waren. Hieronder vind je de top vijf van dit jaar.

De meest gelezen reviews

Natuurlijk hebben we het afgelopen jaar ook een groot aantal reviews gemaakt en willen we dit aantal voor komend jaar flink opschroeven. De reviews van een aantal tablets waren bijzonder populair. Hieronder vind je de drie meest gelezen reviews.

De meest gelezen tablet tips

Ook ons tablet tips archief is het afgelopen jaar flink uitgebreid, met artikelen voor zowel Android en iOS als Windows 8 tablets. In dit archief vind je tips voor de zoektocht naar een tablet en voor het gebruik van verschillende tablets. De meest populaire tips artikelen van het afgelopen jaar vind je hieronder.

De artikelen met de meeste reacties

Tablets Magazine kent een vaste groep bezoekers die vaak op artikelen reageren en gelukkig zien we ook veel reacties terug van mensen die de website zo nu en dan bezoeken. Het afgelopen jaar zijn er weer heel wat reacties geplaatst. Hieronder vind je de meest populaire artikelen wat betreft het aantal reacties. Zoals je ziet zijn het vooral de artikelen over Android updates die veel reacties opleveren.

De best bekeken video’s

Ons YouTube kanaal is het afgelopen jaar hard gegroeid, vooral met veel reviews van tablets, applicaties en accessoires. Ook komend jaar blijven we veel video’s maken en zullen we ons YouTube kanaal steeds vaker inzetten. Hieronder vind je de drie best bekeken video’s van 2012.

Wat brengt 2013?

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor het bezoeken van de website. In 2013 gaan we natuurlijk met plezier door en zullen we geen tabletnieuwtje links laten liggen. Volgend jaar worden er weer heel wat nieuwe tablets verwacht en het merendeel hiervan zal ook naar Nederland komen. Blijf Tablets Magazine dan ook in de gaten houden voor alle nieuwtjes en de beste reviews.

Lees verder in de artikelen Tablets in 2013: Wat kunnen we verwachten? en CES 2013: Wat kunnen we verwachten op het gebied van tablets?

 • Delen:

Reacties

 1. anl
  29 december, 2012 om 14:47

  tis een leuke informatieve website heren….tot in 2013…
  Beste Wensen voor iedereen :-)

 2. David Vos
  31 december, 2012 om 9:09

  De iPad mini staat nog nergens tussen zie ik, is natuurlijk ook pas aan het einde van 2012 gekomen. Maar ben er zeer tevreden over!
  In ieder geval wens ik jullie een Gelukkig 2013, met hopelijk weer veel tablet-nieuws!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.