Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Direct streamen vanaf je iPhone of iPad nu mogelijk met Sonos voor iOS

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2012, 10:37 CategorieApple

Sonos, bekend van streaming producten voor in huis, heeft vandaag een update uitgerold voor de Sonos applicatie voor iOS. Hiermee wordt het mogelijk om muziek direct te streamen vanuit de iTunes bibliotheek op je iPhone, iPad of iPod naar een Sonos audiosysteem in huis. Hierdoor hoef je muziek niet langer eerst op je computer op te slaan om het af te spelen.

Directe streaming

Sonos wil het afspelen van muziek nog eenvoudiger maken en heeft daarom directe streaming, vergelijkbaar met AirPlay, aan de iOS applicatie toegevoegd. Hiermee kan alle muziek die in je iTunes bibliotheek direct naar een speaker van Sonos gestreamd worden, tussen tussenkomst van een ander apparaat. Daarnaast is het mogelijk om een playlist te maken van muziek op verschillende iOS apparaten en kun je ook podcasts die in de iTunes bibliotheek van je iPad, iPhone of iPod staan afspelen via een Sonos speaker.

Verbind je iPhone, iPod Touch of iPad met het thuisnetwerk en start de Sonos Controller App. In het hoofdmenu muziek vind je nu iTunes-songs, -afspeellijsten en -podcasts als muziekbron onder ’Muziek op deze iPhone/iPod Touch/iPad‘, klaar om op Sonos af te spelen.

Downloaden

Sonos heeft de nieuwe versie van de iOS applicatie, met versienummer 3.8.3, inmiddels in de App Store geplaatst en deze kan gratis door Sonos gebruikers gedownload worden. Er is overigens nog geen ondersteuning voor de nieuwe iPhone 5.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.