Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dock voor de Google Nexus 7 duikt op in Japan

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2012, 12:05 CategorieAccessoires

Tijdens de presentatie van de Nexus 7 eerder dit jaar toonden Google en ASUS al een dock dat speciaal ontworpen is voor de tablet maar tot op heden is dit dock nog nergens in de winkel verschenen. ASUS Japan is nu, twee maanden later, begonnen met de verkoop van de accessoire, welke voor een omgerekende prijs van 33 euro in de webshop van de fabrikant te koop is.

Nexus 7 dock

Het dock ziet er vrij wimpel uit en van de mogelijkheden hoef je dan ook niet veel te verwachten. Eenmaal in het dock geplaatst wordt de Google Nexus 7 automatisch opgeladen door de microUSB poort aan de achterzijde te gebruiken. Ook is het mogelijk een extern speakersetje of een homecinema systeem aan de sluiten via de 3.5mm uitgang. Of het dock ook zijn weg naar Nederland zal vinden is nog niet duidelijk, ASUS heeft al moeite genoeg om de tablet zelf op voorraad te krijgen in ons land.

Groot succes

Google en ASUS hebben in ieder geval een zeer populaire tablet op de markt gebracht waar bij de vraag het aanbod overstijgt. De bedrijven verwachten dit jaar wereldwijd zo’n 5 miljoen Nexus 7 tablets te verschepen.

Via: Engadget  • Delen:

Reacties

  1. sander
    01 december, 2012 om 19:12

    Ja dit zoek ik nog voor mijn vrouw.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.