Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #62

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2012, 12:33 CategorieAndroid

Tablets Magazine bestaat twee jaar en in deze twee jaar hebben we inmiddels 62 podcast uitzendingen opgenomen. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week hebben we het over onder meer de actie voor ons tweejarig bestaan en alle prijzen die we weggeven, de review van de Huawei MediaPad 7 Lite tablet, de introductie van de Padfone 2 en de reeds aangekondigde Padfone 3. Daarnaast bespreken we de prijs en batterijduur van de nieuwe Surface Pro tablet van Microsoft, de geruchten over de tweede generatie Surface tablets en de geruchten over de opvolger van Windows 8; Windows Blue. Als afsluiter hebben we twee interessante tips voor als je nog op zoek bent naar een Sinterklaas cadeau.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.