Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #63

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2012, 11:16 CategorieAndroid

Het was een leuke actieweek afgelopen week, maar vandaag gaan we weer terug naar de realiteit met een korte podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

We hebben de afgelopen week flink wat mooie prijzen weggegeven en daardoor aardig wat mensen blij mogen maken, en natuurlijk bespreken we even hoe de actie verlopen is. Daarnaast hebben we het over onder meer de beste tablets van dit moment, kijken we naar de belastingregels voor werkgevers die tablets willen uitdelen aan werknemers en bespreken we kort een aantal nieuwe Archos tablets die vorige week gelanceerd zijn. Ook blikken we alvast vooruit naar CES 2013 waar ASUS mogelijk nieuwe tablets gaat onthullen.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.