Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #64

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2012, 12:09 CategorieAndroid

Een week voor kerst is het relatief rustig op de tabletmarkt maar we hebben voldoende te bespreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week kijken we naar de veilig van 4G frequenties en de opzet van 4G netwerken in Nederland, bespreken we het feit dat Google voorlopig geen Windows 8 applicaties zal ontwikkelen en hebben we het over de meest interessante Windows 8 tablet van dit moment; de ASUS Vivo Tab Smart. Daarnaast kijken we kort naar de PadPivot accessoire voor tablets en de interessante Foldify app waarmee je wat avondjes door kunt komen. Daarnaast lichten al een tipje van de sluier over nieuwe acties die je binnenkort kunt verwachten.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.