Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Een tablet gekregen voor kerst? Tips, apps en antwoorden op je vragen

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2012, 12:17 CategorieNieuws

De maand december is natuurlijk dé maand waarin we allemaal onze portemonnee trekken voor leuke cadeaus, voor anderen en soms ook voor jezelf. De tablet is één van de meest gewilde cadeaus dit jaar en daarom is de kans groot dat je een tablet gekregen hebt of er zelf een gekocht hebt. Maar, daar houdt het niet bij op. Nu ga je aan de slag met het inrichten en instellen.

Applicaties

Zonder applicaties heb je vrij weinig aan je tablet en dus is één van de eerste stappen het zoeken naar interessante, leuke en handige applicaties. In ons applicatie review archief vind je Android en iOS applicaties die we reeds getest hebben en in ons applicatie nieuws archief vind je een overzicht van onlangs gelanceerde applicaties voor alle platformen.

Mocht je een iPad hebben dan heeft Apple de beste apps van dit jaar op een rijtje gezet en kun je middels de ’12 dagen’ applicatie elke dag van 26 december tot en met 6 januari gratis een leuk cadeau downloaden.

Mocht je een Android tablet hebben dan kun je bijvoorbeeld de applicatie AppZapp downloaden. Deze geeft je informatie over applicaties die in prijs verlaagd zijn en speciale acties. AndroidPolice heeft ook een lijst gemaakt van alle applicaties die momenteel in de aanbieding zijn.

Geef een app cadeau

Kerst is alweer bijna voorbij, maar wanneer iemand in je omgeving een nieuwe iPad gekregen of gekocht heeft kun je deze persoon een applicatie cadeau doen. In dit artikel lees je meer over hoe je dit precies kunt doen.

Accessoires

Een tablet is in de meeste gevallen geen goedkoop cadeau en een goede bescherming is dan ook relevant. Mocht je nog geen case, cover of hoes hebben dan is het verstandig op zoek te gaan naar de accessoire die aan jouw wensen voldoet. Er zijn echter meer belangrijke aspecten wanneer je op zoek gaat naar een case, cover of hoes. Zo dienen sommige van deze accessoires ook als standaard voor je tablet waardoor je bijvoorbeeld comfortabel een filmpje kunt kijken. In ons accessoire review archief vind je een lange lijst aan accessoires, waaronder stands, cases, covers, sleeves en speakers. Ook kun je terecht in ons accessoire nieuws archief voor de nieuwste accessoires voor Android tablets, de iPads en Windows tablets.

Mocht je direct accessoires willen kopen dan vind je onder meer bij Tabletcenter en Dixons een uitgebreid aanbod aan accessoires.

Tips

Wanneer je jouw tablet ingericht hebt met een hoop interessante applicaties kun je verder gaan met het optimaliseren van bepaalde functies, het instellen van homescreens en de tablet verbinden met andere apparatuur binnen je thuisnetwerk. Echter is dit vaak niet altijd zo eenvoudig als je zou denken en is er ook meer mogelijk dan dat je in eerste instantie ziet. In ons tips en adviezen archief vind je interessante tips waarmee je meer uit je Android tablet, iPad of Windows tablet kunt halen.

Ook vind je op de productpagina van elke tablet in onze tablet database de meest recente nieuwtjes, tips en adviezen met betrekking tot die specifieke tablet.

Vragen

Een tablet beschikt over veel mogelijkheden, features en functies en daarom kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet of simpelweg ergens niet uitkomt. Daarom hebben we onlangs onze Tablets Vraagbaak gelanceerd. Hier kun je terecht voor al je vragen over de hardware van tablets, applicaties voor de verschillende platformen en accessoires voor je tablet. Mocht je hulp nodig hebben bij de keuze voor een bepaalde tablet dan kun je jouw vraag hier ook stellen.

Deel je ervaringen

Als je jouw tablet eenmaal compleet ingericht, ingesteld en beschermd hebt dan kun je jouw ervaringen delen met anderen. In onze tablet database vind je alle in Nederland gelanceerde tablets. Zoek naar het model dat je gekregen of gekocht hebt en laat op de productpagina onder het kopje ‘bezoekersreviews’ jouw ervaringen achter zodat je anderen kunt helpen bij de zoektocht naar een nieuwe tablet.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.