Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste geruchten Microsoft Surface RT 2 en Surface Pro 2 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2012, 13:56 CategorieHardware

Microsoft’s eerste eigen tablet, de Surface voor Windows RT is inmiddels ruim een maand te koop en eerder deze week maakte Microsoft de prijs van de krachtigere Surface voor Windows 8 Pro bekend. Hoewel men dus nog druk bezig is met de huidige tablets gaan er al geruchten over de de opvolgers en wellicht ook een nieuwe variant met de naam Surface Book.

Tweede generatie Surface tablets

Via Twitter stelt MS_Nerd, iemand die vaker informatie over en van Microsoft de wereld in brengt, dat de softwaregigant al bezig is met drie nieuwe Surface tablets. Als we de geruchten mogen geloven kunnen we volgend jaar de Surface RT 2 met een 8.6 inch display en een Qualcomm ARM processor, en een Surface Pro 2 met een 11.6 inch display en een AMD ‘Temash’ chip verwachten. Microsoft zou dus kiezen voor andere chipfabrikanten en zelfs een kleiner display voor de RT versie.

Surface Book

Daar blijft het echter niet bij want Microsoft zou ook een Surface Book willen lanceren. Dit lijkt echter meer een laptop-achtig apparaat te worden met een display van maar liefst 14.6 inch en een Intel ‘Haswell’ chip. Zowel de Intel ‘Haswell’ als de AMD ‘Temash’ chips worden ergens in 2013 pas in de markt verwacht dus de nieuwe generatie Surface tablets zal, wanneer de geruchten kloppen, nog wel even op zich laten wachten.

Via: Neowin

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.