Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook 2.0 voor Android: Sneller en native

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2012, 10:55 CategorieAndroid

Facebook gaf begin dit jaar aan veel aandacht te gaan besteden aan betere applicaties voor mobiele platformen en dit zagen we onlangs voor het eerst terug in de native Facebook applicatie voor de iPhone en de iPad. Een verbeterde applicatie voor Android kon natuurlijk niet lang achterblijven en sinds gisteren is Facebook 2.0 dan ook te downloaden uit de Google Play Store.

Facebook 2.0 voor Android

Facebook 2.0 voor Android brengt een aantal verbeteringen met zich mee waarvan de snelheidsverbetering de belangrijkste is. Facebook is afgestapt van de HTML5 rendering en maakt nu gebruik van native programmeertaal waardoor elementen sneller moeten laden, reacties sneller geplaatst worden, updates sneller zichtbaar zijn en de gebruikerservaring een stuk soepeler is.

Foto’s en nieuws

Naast de snelheid heeft men ook de fotoweergave aangepast waardoor je foto’s direct in de tijdlijn kunt bekijken zonder van pagina te hoeven veranderen, iets dat ook al beschikbaar was op andere platformen. Daarnaast worden er meer nieuws verhalen in de tijdlijn getoond zonder dat je hoeft te verversen.

Downloaden

De Facebook applicatie voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.