Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

FNV Zelfstandigen lanceert Startersapp voor startende zelfstandigen

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2012, 15:58 CategorieApplicaties

FNV Zelfstandigen heeft vandaag de gratis Startersapp voor de iPad en Android tablets gelanceerd waarmee startende zelfstandig ondernemers een overzicht krijgen van alle stappen die genomen moeten worden om te beginnen met ondernemerschap. Daarnaast geeft de app informatie en suggesties over rechtsvormen van de toekomstige onderneming en andere praktische tips.

“Het doel van deze app is om iedereen die overweegt een onderneming te beginnen een concreet stuk gereedschap te geven, waarmee ze snel en eenvoudig kunnen bekijken of het ondernemerschap iets voor ze is en wat er allemaal bij komt kijken,” aldus Linde Gonggrijp, directeur van FNV Zelfstandigen. Vorig jaar werd de ZelfstandigenTarief applicatie al gelanceerd waarmee hun tarief konden berekenen. De nieuwe app is specifiek gericht op starters om hen goed te informeren wat betreft de vele mogelijkheden die ze hebben voor als ondernemer. Met de applicatie kun je als starter nu zelf opzoeken wat de Kamer van Koophandel precies doet, wat de Belastingdienst voor regelingen heeft voor ondernemers, hoe je opdrachtgevers vindt en hoe de administratie gedaan moet worden.

FNV Startersapp downloaden

De Startersapp is ontwikkeld door zelfstandig ondernemers en is beschikbaar voor zowel de iPad als voor Android tablets. De applicatie kan gratis gedownload worden via de Apple App Store en Google Play Store. Kijk hier voor meer informatie.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.