Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foto genomen met goedkope ASUS tablet duikt op

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2012, 12:07 CategorieAndroid

ASUS heeft de afgelopen maanden verschillende populaire tablets gelanceerd, waaronder de Google Nexus 7, wat gezorgd heeft voor indrukwekkende verkoopaantallen voor de Taiwanese fabrikant. ASUS wil deze lijn volgend jaar doortrekken en zal daarom nogmaals met interessante nieuwe modellen moeten komen. Wellicht is de ASUS ME172V er hier een van.

We hebben al een aantal keer berichten voorbij zien komen over een goedkope ASUS tablet. Zo zou ASUS in Zuid-Afrika begin volgend jaar een uitgeklede en minder krachtige variant van de Nexus 7 lanceren en doken er in de VS begin deze maand twee mysterieuze MeMO Pad tablets op. Vandaag is er er op Flickr een foto opgedoken die gemaakt zou zijn met de ASUS ME172V, mogelijk een van de twee MeMO Pad modellen. Behalve een resolutie van 1.280 bij 720 kunnen we weinig interessants uit de informatie naast de foto halen, maar dit duidt er dus mogelijk op dat een lancering nabij is.

ASUS-ME172-foto

Mogelijk gaat ASUS zich met de ME172V richten op het budget segment van de markt, waar de fabrikant zich tot op heden alleen gericht heeft op het middenklasse en high-end segment. Op 8 januari gaat de Consumer Electronics Show 2013 van start in Las Vegas en als ASUS met iets nieuws komt gaan we het daar vast en zeker zien.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.