Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu introduceert Stylistic QH582 tablet met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2012, 13:10 CategorieHardware

Gisteren kondigde Fujitsu een nieuwe high-end Android tablet aan in de vorm van de Arrows Tab F-05 en vandaag presenteert het bedrijf de nieuwe Stylistic QH582 met Windows 8 als besturingssysteem. De tablet is uitgerust met een Intel Clover Trail processor en met name gericht op de zakelijke markt met een behuizing die waterdicht is en tegen stof en vuil kan.

De Fujitsu Stylistic QH582 beschikt over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels en een helderheid van 400 nits, een Intel Atom Z2760 Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan SSD opslaggeheugen, een microSD card reader om dit geheugen uit te breiden, een microUSB 2.0 poort, Bluetooth 4.0, Wifi en GPS. De tablet heeft een profiel van 10 millimeter en weegt 574 gram. De batterij moet zo’n 10.5 uur meegaan wanneer volledig opgeladen.

Fujitsu-Stylistic-QH582-2

 

Fujitsu komt ook met een special docking station voor de Stylistic QH582. Dit dock beschikt over extra aansluitingen in de vorm van een HDMI poort en vier USB 2.0 poorten.

De Fujitsu Stylistic QH582 wordt in eerste instantie alleen gelanceerd op de Japanse markt maar zal waarschijnlijk ook naar Europa komen. Een adviesprijs is nog niet bekendgemaakt.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.