Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu lanceert waterdichte Arrows Tab met Full HD display

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2012, 12:51 CategorieAndroid

Afgelopen oktober onthulde Fujitsu al twee nieuwe Arrows Tab tablets die uitgerust zijn met Windows 8 en deze week heeft het bedrijf een high-end model met Android als besturingssysteem aan de line-up toegevoegd. In Japan heeft Fujitsu namelijk de Arrows Tab F-05 gepresenteerd, een 10.1 inch tablet met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en een Full HD display.

Fujitsu Arrows Tab F-05

De Fujitsu Arrows Tab F-05 is qua specificaties rijkelijk uitgerust. Zo is de tablet voorzien van een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een quad-core Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.7GHz, 2GB aan werkgeheugen en een opslaggeheugen van 32GB. Het opslaggeheugen kan uitgebreid worden met een microSD card en voor draadloze communicatie beschikt de tablet over Wifi, Bluetooth 4.0en 4G/LTE.

De tablet beschik verder nog over een 8 megapixel camera, een HDMI poort,  Dolby Digital Plus audiotechnologie, een vingerafdrukscanner, een 10.080 mAh accu en een waterdichte behuizing. De Arrows Tab F-05 heeft een gewicht van 589 gram en een afmeting van 259 x 169 x 9,9 millimeter.

Fujitsu-Arrows-Tab-F-05-2

Qua software heb je de beschikking over Android 4.0 Ice Cream Sandwich met een aantal toevoegingen van Fujitsu. Zo is de tablet uitgerust met een Family Modus waarmee de homescreens aan verschillende personen aangepast kan worden en wordt de tablet-ervaring aan de leeftijd van de gebruiker aangepast middels de Human-Centric Engine.

Prijs en beschikbaarheid

De Fujitsu Arrows Tab F-05 moet binnenkort in Japan verschijnen. Of en wanneer de tablet naar Nederland komt, en tegen welke prijs, is nog niet bekend.

Een overzicht van alle Android tablets met een Full HD display vind je in onze tablet database.

Via: Gizmag

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.