Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

GMail voor iOS update brengt mogelijkheid voor meerdere accounts

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2012, 11:04 CategorieApplicaties

Google heeft gisteren een grote update uitgebracht voor de GMail applicatie voor iOS apparaten als de iPhone en iPad. Niet alleen heeft Google de interface drastisch veranderd en geoptimaliseerd, ook heeft het bedrijf de mogelijkheid om meerdere Google accounts te gebruiken toegevoegd en kun je scrollen in je inbox zonder te wachten totdat berichten geladen zijn.

GMail voor iOS

De GMail applicatie heeft een flinke make-over gekregen en moet vooral het gebruiksgemak verbeteren. Zo moet de app sneller reageren, zijn de laadtijden verkort en geeft de zoekfunctie je nu ook handige suggesties voor onder meer email adressen. Qua uiterlijk heeft Google vooral de focus op een beter overzicht gelegd, met meer witruimte, een hoger contrast en een wat modernere look. Deze look zien we ook terug in onder meer Google Now en Google+. Het doet zelfs wat denken aan Sparrow, de email dienst die Google afgelopen jaar overgenomen heeft.

Google+ en Google Agenda

Daarnaast heeft Google haar eigen Google+ en Google Agenda in de applicatie. Je kunt vanuit GMail nu direct reageren op uitnodigingen die via Google Agenda binnenkomen en meldingen van Google+ worden in GMail getoond waarop je ook direct kunt reageren met bijvoorbeeld een +1.

Downloaden

De GMail app voor iOS is gratis te downloaden uit de App store.

Via: Google

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.