Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Google en Motorola werken aan X Tablet’

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2012, 11:20 CategorieHardware

Het is alweer even geleden dat Google Motorola Mobility overgenomen heeft maar sindsdien hebben we weinig meer vernomen van Motorola op het gebied van tablets. Ja, de Motorola Xoom tablets hebben in de VS voorrang gekregen bij nieuwe Android updates maar nieuwe hardware die samen met Google ontwikkeld is hebben we nog niet voorbij zien komen.

X Phone

Volgens bronnen van de Wall Street Journal zou er achter de schermen echter hard gewerkt worden aan de eerste producten. Volgend jaar zouden Google en Motorola een smartphone willen lanceren die momenteel nog onder de naam X Phone gaat. Dit model zou gebruikmaken van speciale gebarenherkenningssoftware, voorzien zijn van een flexibel display en een behuizing van keramische materialen hebben.

X Tablet

Na de lancering van de X Phone zouden Google en Motorola volgens de bronnen de X Tablet willen lanceren. Wat we van deze tablet kunnen verwachten is nog niet duidelijk maar kijkend naar wat men van plan is met de smartphone zou de tablet innovatief en vooruitstrevend moeten zijn. Google zou het apparaat in ieder geval met tablets van Apple en Samsung willen laten concurreren. Google heeft echter al twee vlaggenschipmodellen op de markt in de vorm van de Nexus 7 en Nexus 10.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.