Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google medewerker bevestigt Key Lime Pie als volgende Android versie

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2012, 12:55 CategorieAndroid

Google heeft voor elke Android versie tot op heden een unieke naam bedacht die altijd iets te maken heeft met een zoetigheid. Zo draagt Android 1.5 de naam Cupcake en heeft de meest recente Android versie de naam Jelly Bean meegekregen. Het is altijd interessant om te speculeren over wat de volgende naam wordt en inmiddels lijkt Key Lime Pie zeer aannemelijk.

Android Key Lime Pie

Manu Cornet, een medewerker van Google die zich focust op de ontwikkeling van GMail, is een creatieveling die in zijn vrije tijd ook tekent. Hij heeft deze week bovenstaande comic op zijn Google+ profiel geplaatst waar we uit kunnen halen dat Key Lime Pie de naam is voor de volgende Android versie. Zoals je in de afbeelding en onderstaand lijstje kunt zien houdt Google een alfabetische volgorde aan waardoor het alleen maar waarschijnlijker is dat Key Lime Pie er aan komt.

1.5 Cupcake
1.6 Donut
2.0 Eclair
2.2 Froyo
2.3 Gingerbread
3.x Honyecomb
4.0 Ice Cream Sandwich
4.x Jelly Bean

Het enige wat we nog niet weten is wat de exacte Android versie van Key Lime Pie gaat worden. Mogelijk gaat het hier om Android 5.0 maar Google heeft nog niks officieel bevestigd over een nieuwe Android versie.

Android 4.2 Jelly Bean

Onlangs presenteerde Google Android 4.2 Jelly Bean als meest recente Android versie. Binnen Android 4.2 zijn een aantal interessante elementen toegevoegd zoals de mogelijkheid om gebruikersaccounts in te stellen, widgets aan je lockscreen toe te voegen en een nieuwe lay-out van instellingen en notificaties.

 Via: Caschys Blog

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.