Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 als kerstcadeau? Nieuwe voorraad is gearriveerd

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2012, 16:35 CategorieAndroid

Als er één Android tablet is waar veel vraag naar is dan is het de Google Nexus 7. Dit is één van de meest populaire tablets van dit moment maar door de beperkte beschikbaarheid vaak lastig te vinden. Inmiddels is er echter een nieuwe levering in Nederland verschenen waardoor diverse fysieke en online winkels de tablet (32GB versie) op voorraad hebben.

Weer voorraad in Nederland

De Google Nexus 7 verschijnt in vele ‘beste tablets’ lijstjes maar als je de tablet op je verlanglijstje voor Sinterklaas had staan moest je goed zoeken om er nog een te vinden. Als het je niet gelukt is krijg je een tweede kans voor de kerstdagen. Er zijn diverse winkels die nu aangeven de tablet op voorraad te hebben. De 32GB Wifi-only versie wordt verkocht voor een prijs van 249 euro bij onder meer;

Nexus 7 32GB 3G

Google heeft overigens ook een Nexus 7 met 32GB aan opslaggeheugen én een 3G module aangekondigd. Het is echter nog niet bekend wanneer dit model in Nederland zal verschijnen.

Meer tablets, reviews en vergelijkingen

Ben je er nog niet over uit welke tablet je wilt aanschaffen? Bekijk dan onze artikelen over de vier beste budget tablets voor op je verlanglijstje, de drie beste tablets voor het lezen van boeken en de vijf beste tablets voor het spelen van games. Ook kun je terecht in onze uitgebreide review van de Google Nexus 7. • Delen:

Reacties

 1. sander
  07 december, 2012 om 21:41

  Got it love it you got too have it!

 2. Daan
  07 december, 2012 om 22:26

  Jeetje…wordt steeds moeilijker voor me!
  Wil graag een 7 inch tablet erbij…nexus is mooi nl.
  Maar vind een 10 inch tablet ook cool..
  Ach en dan wil ik eigelijk ook graag een nieuwe spelcomputer…
  pffffffff…luxe probleempje..
  Ik gaat morgen effe een geldboompje kopen bij de intratuin en dan gaat ik alles kopen…lol

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.