Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 dock duikt op in Europa voor 29,90 euro

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2012, 23:11 CategorieAccessoires

Google en ASUS hebben een populaire tablet op de markt gebracht in de vorm van de Google Nexus 7 en hoewel er tijdens de presentatie kort over gesproken werd hebben we het officiële dock voor deze tablet nog niet in de winkels kunnen vinden. Een aantal maanden na de lancering lijkt het dock het Europese vasteland te bereiken. ASUS biedt de accessoire via haar eigen website aan in onder meer Italië en Duitsland.

Google Nexus 7 dock

Van het dock hoef je echter geen hoge verwachtingen te hebben. Je kunt de tablet in de accessoire plaatsen waarmee het toestel ook meteen opgeladen wordt via de microUSB poort aan de achterzijde. Verder beschikt het dock over een 3.5mm jack waardoor je externe speakers of een home cinema systeem kunt aansluiten voor het weergeven van je muziek.

Prijs en beschikbaarheid

In de Nederlandse webshop van ASUS is het dock nog niet te vinden maar onder meer de Duitse en Italiaanse tak van de fabrikant hebben de accessoire reeds op de website geplaatst. Het dock kan daar voor een prijs van 29,90 euro besteld worden en zal ergens begin volgend jaar geleverd worden. We hebben ASUS Benelux gevraagd naar de Nederlandse beschikbaarheid maar hier nog geen reactie op ontvangen.

Meer informatie

Meer informatie, de laagste prijzen, onze reviews en alle specificaties vind je op de productpagina van de Google Nexus 7.

Via: Notebookitalia  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.