Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 dock duikt op in Japanse unboxing video

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2012, 13:09 CategorieAccessoires

De Google Nexus 7 is al bijna weer een half jaar te koop in onder andere Nederland maar we wachten nog steeds op de lancering van het officiële dock. Het dock dook tijdens de presentatie van de Google Nexus 7 al op maar is sinds begin deze maand pas te koop in een aantal landen. In Japan biedt ASUS de accessoire nu via de eigen webshop aan voor een omgerekende prijs van 33 euro.

Google Nexus 7 dock

Het officiële dock voor de Google Nexus 7 biedt de mogelijkheid je tablet in een standaard te plaatsen en middels de microUSB poort aan de achterzijde van het dock automatisch op te laden. Op het dock kun je ook een externe speakerset of een home cinema systeem aansluiten via de 3.5mm jack uitgang. De eerste Japanse klanten hebben het dock inmiddels thuisgestuurd gekregen en een creatieveling heeft onderstaande unboxing video gemaakt waarbij de muziek uit een horrorfilm lijkt te komen.

Beschikbaarheid Nederland

Of en wanneer het dock naar Nederland komt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Meer informatie

Meer informatie, de laagste prijzen, onze reviews en alle specificaties vind je op de productpagina van de Google Nexus 7.

Via: Android Central

   • Delen:

Reacties

  1. T.A Blet
    15 december, 2012 om 18:28

    Ziet er goedkoop uit maar is wel effectief en het is tenminste een dock.
    Asus!, waar is eigenlijk die B&O audiodock voor de Transformer Prime gebleven.
    Nooit meer wat van gehoord!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.