Heb jij vragen over de Acer Iconia Tab W510 en W700 Windows 8 tablets?

21 december 2012 1 Minuut 4 Reacties
Acer-Windows-8-tablets-review

Het heeft even geduurd maar we hebben inmiddels de eerste Windows 8 tablets ontvangen en deze gaan we natuurlijk uitgebreid testen. We beginnen met twee Windows 8 tablets van Acer, de mid-end Iconia Tab W510 met keyboard dock en high-end Iconia Tab W700 met dock en keyboard. We testen de tablets tegelijkertijd dus zullen ook een en ander vergelijken.

Review Acer Windows 8 tablets

De Acer Iconia Tab W510 wordt als stand-alone tablet en in combinatie met keyboard dock verkocht. De tablet beschikt over een 10.1 inch LCD IPS display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels. Verder is de tablet uitgerust met onder meer een 1.8GHz Intel Atom Z2760 processor, 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, USB en HDMI poorten en twee camera’s. Het optionele dock kan ook als standaard gebruikt worden.

De Acer Iconia Tab W700 is gericht op de veeleisende gebruiker en wordt standaard met een Bluetooth keyboard en een dock geleverd. Verder beschikt de tablet over een 11.6 inch LCD IPS display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Intel Core i3 processor, 4GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, USB en HDMI poorten, en twee camera’s. Het dock is eigenlijk een standaard waarmee de tablet in een hoek geplaatst kan worden en beschikt daarnaast over extra USB poorten.

Stel je vragen

Collega Sam gaat beide tablets de komende dagen uitgebreid testen en aangezien dit de eerste Windows 8 tablets zijn die we bekijken bieden we je via deze weg de mogelijkheid alvast vragen te stellen, zowel over de software als over de hardware. Stel je vragen met betrekking tot een van deze twee tablets in onze nieuwe vraagbaak.

Reacties (4)