Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Envy x2 Windows 8 tablet rond de kerst te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2012, 12:27 CategorieHardware

Vlak voor de officiële lancering van Windows 8 presenteerde HP haar eerste hybride Windows 8 tablet; de HP Envy x2. De verwachting was dat dit model vanaf oktober in de Nederlandse winkels zou liggen maar om nog onbekende redenen is de introductie vertraagd. HP laat vandaag weten dat de hybride tablet rond de kerst in Nederland zal verschijnen.

HP Envy x2

De HP Envy x2 is één van de meest interessante Windows 8 apparaten, zeker als je op zoek bent naar een hybride tablet waar je ook productief mee kunt zijn. De Envy x2 beschikt namelijk over een afneembaar keyboard dock waardoor je het geheel als laptop en als stand-alone tablet kunt gebruiken. Daarbij krijg je de beschikking over de volledige versie van Windows 8 met een aantal interessante softwaretoevoegingen van HP.

Qua specificaties is de Envy x2 uitgerust met onder meer een 11.6 inch IPS LCD display, een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, een Intel Atom Clover Trail processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, twee camera’s, een HDMI poort, twee USB poorten, NFC, Wifi, Bluetooth en een optionele stylus. De tablet is voorzien van een aluminium behuizing, weegt met dock bijna anderhalve kilo en is met dock 1,9 centimeter dik.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de HP Envy x2.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Envy x2 moet rond de kerst in de Nederlandse winkels verschijnen voor een adviesprijs van 999 euro. Bij onderstaande winkels is de hybride tablet reeds te bestellen.

Laptopshop
Dixons
Mycom  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.