Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC kan de juiste opvolger van de Flyer tablet maar niet vinden

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2012, 10:43 CategorieHardware

Begin 2011 introduceerde HTC haar eerste tablet in de vorm van de HTC Flyer. Dit model is nog steeds te koop in Nederland maar is inmiddels qua specificaties al weer behoorlijk verouderd. Toch zit een opvolger er nog niet in. In een interview laat Kouji Kodera, Chief Product Officer van HTC, weten dat de fabrikant al verschillende concepten afgeschoten heeft.

HTC Flyer en Jetstream

De HTC Flyer is niet de enige tablet die HTC de afgelopen twee jaar gelanceerd heeft. Zo bracht de fabrikant in de VS de Jetstream op de markt, een 10.1 inch tablet met high-end specs maar een veel te hoog prijskaartje. De Jetstream was dan ook geen groot succes en verdween al snel weer van de markt. Niet veel later liet HTC Nederland weten voorlopig geen nieuwe tablets op de Nederlandse markt te lanceren en afgelopen oktober kwam hetzelfde bericht van het HTC hoofdkwartier in de VS.

Concepten

In een interview met The Verge laat Kouji Kodera, Chief Product Officer van HTC, weten dat er ondertussen echter wel gewerkt wordt aan nieuwe tablets maar dat het juiste model, de ultieme opvolger van de Flyer, nog niet gevonden is. Kodera geeft aan dat de fabrikant nog steeds geïnteresseerd is in tablets en dat er al verschillende concepten gemaakt zijn. Deze waren echter allemaal niet overtuigend en verdwenen dan ook naar de prullenbak.

Geruchten

De geruchten over een nieuwe HTC tablet, die de afgelopen weken en maanden verschenen, lijken dus niet gebaseerd op feiten. Zo werd er gesproken over een HTC Flyer 2 met de nieuwste versie van Android en een 10 inch tablet met de naam Vertex.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.