Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad mini met abonnement te koop bij Vodafone en T-Mobile

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2012, 12:38 CategorieApple

Vorige maand verscheen de vierde generatie iPad al bij Vodafone en T-Mobile en sinds deze week is ook de iPad mini in combinatie met abonnement te koop bij beide telecomproviders. Bij Vodafone is de kleinere en goedkopere iPad met het duurste abonnement gratis te krijgen, terwijl bij T-Mobile bij alle abonnementen nog bijbetaald moet worden.

Vodafone

Bij Vodafone is alleen de iPad mini Wifi plus 3G versie in combinatie met abonnement te koop. Een losse iPad mini kopen behoort niet tot de mogelijkheden. Je hebt de keuze uit een witte en een zwarte versie en kunt daarnaast kiezen uit een model met 16GB, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Het 16GB model is bij het duurste abonnement van 55 euro per maand gratis, voor alle andere modellen moet bij elk abonnement bijbetaald worden. Qua abonnement heb je de keuze uit een 1-jarig en een 2-jarig abonnement. Bij de eerste variant krijg je 5 maanden 50 procent korting op je abonnementskosten, terwijl je bij een 2-jarig abonnement 10 maanden 50 procent korting op de maandelijkse kosten krijgt.

Bekijk alle abonnementsvormen in combinatie met de iPad mini

T-Mobile

Ook T-Mobile biedt meerdere iPad mini modellen aan. Zo heb je de keuze uit een zwarte of witte variant en kun je kiezen voor 16GB, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Ook bij deze provider kun je de tablet niet zonder abonnement kopen. T-Mobile biedt drie verschillende abonnementsvormen van zo’n 30 euro per maand tot ruim 60 euro per maand. Bij de duurste abonnementsvorm en een 2-jarig abonnement moet je alsnog 49,95 euro bijbetalen voor de iPad mini met 16GB aan opslaggeheugen. Bij 2-jarige abonnementen biedt T-Mobile wel drie maanden lang 50 procent korting op de abonnementskosten. Daarbij moet overigens wel gezegd worden dat de databundel bij duurste abonnement groter is dan die bij Vodafone.

Bekijk alle abonnementsvormen in combinatie met de iPad 4

Andere aanbieders

De iPad mini is niet alleen direct via de twee telecomproviders te koop. Ook andere winkels bieden de tablet in combinatie met abonnement aan. Daar ben je zelfs in sommige gevallen goedkoper uit. In onderstaande prijsvergelijking vind je onder de tab ‘iPad mini met abo’ een aantal winkels waar de iPad mini met abonnement te koop is.

Voor meer informatie en alle specificaties kun je terecht in onze review van de Apple iPad mini en op de productpagina van de iPad mini.

 

 • Delen:

Reacties

 1. J. Van Breda
  19 december, 2012 om 23:40

  Zou de volgende generatie 4 g hebben? En hoe lang zou het nogbduren voordat we af zijn van die bout data limieten?

  • Martijn Chel
   20 december, 2012 om 0:30

   Die kans is wel groot ja.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.