Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo IdeaPad Yoga 11 met Windows RT te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2012, 16:16 CategorieHardware

Zoals we eerder vandaag in een artikel beschreven is het matig gesteld met de beschikbaarheid van Windows 8 tablets in Nederland, maar mocht je niet langer kunnen wachten zijn er wel een paar interessante opties. Neem bijvoorbeeld deze Lenovo IdeaPad Yoga 11. Dit is een zogenaamde convertible tablet en één van de eerste beschikbare modellen die draait op Windows RT.

Lenovo IdeaPad Yoga serie

Lenovo komt met twee IdeaPad Yoga modellen; de IdeaPad Yoga 11 met een 11.6 inch display en Windows RT, en de IdeaPad Yoga 13 met een 13.3 inch display en Windows 8. Verder beschikken de modellen over onder meer een andere processor en verschillende hoeveelheden werkgeheugen en opslaggeheugen. Wat de modellen wel gemeen hebben is het convertible design waarbij het display omgeklapt kan worden zodat je het geheel als tablet kunt gebruiken.

Lenovo IdeaPad Yoga 11

De IdeaPad Yoga 11 is het kleinere model van de twee en beschikt dus over een 11.6 inch display. Verder is het apparaat uitgerust met een IPS LCD paneel, een resolutie van 13.66 bij 768 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen, Bluetooth, Wifi, een USB poort, een HDMI poort, een microSD card reader en een camera aan de voorzijde. Qua software beschikt de tablet over Windows RT, de versie van Windows 8 zonder onder meer ondersteuning voor .exe bestanden. Lees meer over het verschil tussen Windows 8 en Windows RT.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Lenovo IdeaPad Yoga 11.

Lenovo IdeaPad Yoga 11 kopen

De Lenovo IdeaPad Yoga 13 is reeds te bestellen in Nederland en de 11.6 inch IdeaPad Yoga 11 is deze week op voorraad verschenen bij onder meer Dixons, Mycom en Dynabyte. De adviesprijs bedraagt 799,99 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. sjeun
    04 december, 2012 om 18:26

    mooi toetstel, maar ik ga denk ik wachten tot mediamarkt kortingen gaat geven op de yoga 13

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.