Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo ThinkPad Tablet 2 met Windows 8 in januari te koop

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2012, 11:28 CategorieHardware

De Windows 8 tablet en convertible line-up van Lenovo is bijna compleet beschikbaar. Zo kunnen we in Nederland al naar de winkel voor de ThinkPad Twist, de IdeaPad Yoga 11 en de IdeaPad Yoga 13. Het enige wat nog ontbreekt is de stand-alone ThinkPad Tablet 2. Deze tablet had in oktober al moeten verschijnen maar is vertraagd tot ergens in januari van volgend jaar.

Lenovo ThinkPad Tablet 2

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 is een interessant Windows 8 product voor iedereen die op zoek is naar een stand-alone tablet maar wel de beschikking wil hebben over de volledige versie van Windows 8 of Windows 8 Pro. De tablet beschikt onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, draait op een Intel Atom Z2760 Clover Trail processor en heeft 2GB aan werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen.

Lenovo levert de ThinkPad Tablet 2 optioneel met een active digitizer stylus zodat je nauwkeurig kunt schrijven, tekenen en navigeren. Verder is de tablet uitgerust met Bluetooth 4.0, Wifi, NFC ondersteuning, USB en HDMI poorten en een microSD card reader. Aan de voor- en achterzijde van de tablet bevindt zich een camera.

Prijs en beschikbaarheid

De Lenovo ThinkPad Tablet 2 moet in januari op de markt verschijnen en komt in een variant met Windows 8 en een variant met Windows 8 Pro. Bij beide varianten kan gekozen worden voor de optionele stylus. De tablet zal te koop zijn voor een prijs vanaf 650 euro.

In onze tablet database vind je een overzicht van alle reeds gelanceerde Windows 8 tablets.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad Tablet 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.