Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft gaat Surface RT tablet in meer winkels verkopen

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2012, 10:53 CategorieHardware

Hoewel Microsoft zelf geen officiële cijfers bekendgemaakt heeft horen we van alle kanten dat de verkopen van de onlangs geïntroduceerde Surface RT tablet behoorlijk tegenvallen. Met name de beperkte distributie wordt als reden voor de magere verkopen gegeven. Microsoft lijkt dit nu zelf ook in te zien en gaat de Surface RT tablet ook in andere winkels aanbieden.

Distributie Surface RT

De Surface voor Windows RT wordt momenteel nog steeds alleen via de officiële Microsoft Stores en de online winkel van Microsoft verkocht. Het probleem is dat veel mensen geen Microsoft Store in de beurt hebben en het online kopen van een tablet die je nog nooit gezien hebt een hoge drempel is. Microsoft heeft daarom gisteren bekendgemaakt de Surface RT tablet binnenkort via meerdere kanalen aan te gaan bieden.

Meer winkels en meer landen

Microsoft geeft aan dat het plan om dit te doen al bestond voor januari van volgend jaar maar het lijkt erop dat dit dus naar voren geschoven is. Vanaf half december gaan diverse grote winkelketens, waaronder Staples, de Surface RT tablet verkopen. Daarbij laat Microsoft weten dat er op termijn meer landen aan de lijst toegevoegd worden waardoor we wellicht volgend jaar ook in Nederland voor de Surface tablets naar de winkel kunnen. Op dit moment wordt de tablet in de VS, Canada, Australië, China, Frankrijk, Duitsland en de UK verkocht.

Surface voor Windows 8 Pro

Microsoft liet onlangs al weten in december met de tweede Surface tablet op de markt te komen, de Surface voor Windows 8 Pro. Dit model beschikt over onder meer een krachtigere processor, het volledige Windows 8 Pro besturingssysteem en een beter display maar kent ook een hogere prijs.

Bekijk ook;
Alle specificaties van de Surface RT
Alle specificaties van de Surface Pro

Via: TNW

 • Delen:

Reacties

 1. Masor
  12 december, 2012 om 14:25

  Idiots…wie wil er nou een RT versie van Windows?
  Ik denk dat de mensen gewoon op de PRO wachten.

  Als ze die nou wat goedkoper maken, is het ‘kat in bakkie’ !?!

 2. Thomas De Wulf
  12 december, 2012 om 16:18

  Ik ben zo’n idioot en tot op heden ben ik heel tevreden over mijn Surface RT machine… kom achteraf niet klagen dat je veel te veel betaald hebt voor een toestel waarop de vroegere .exe toepassingen helemaal niet werkbaar zijn tenzij je hem gaat docken met een groter scherm, toetsenbord en muis…

  De Surface RT doet prima waarvoor het gemaakt is!

 3. lou
  13 december, 2012 om 13:17

  Ik ben helemaal eens met Thomas. Mappen van een drive e.d geen probleem. Nu wachten dat er genoeg apps beschikbaar komen. Vergeleken met een ipad is de surface een aanwinst, dit zit hem name in de flexibiliteit.

  • Collin
   19 december, 2012 om 19:32

   Hoe kom je nou al aan de tablet?
   Waar heb je m gekocht?

   • tmp_cox
    04 januari, 2013 om 17:31

    ik denk dat zij hem via internet in duitsland hebben gekocht of in Amerika.

 4. win an oculus rift vr headset
  17 juni, 2016 om 6:42

  A list will help you orgnize your ideas and geet them on paper so you
  do not forget them.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.