Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke 7 inch Galaxy Note 7 duikt op in benchmark resultaten

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2012, 12:16 CategorieAndroid

De Galaxy Note serie is wellicht de meest populaire tablet/smartphone serie van Samsung tot nu toe. Daarom zou het niet vreemd zijn als Samsung deze serie binnenkort uitbreidt met een nieuw model. Eind oktober verschenen de eerste indicaties dat Samsung bezig is met een 7 inch Galaxy Note 7 en vandaag verschijnt het toestel ook in de eerste benchmark resultaten.

Galaxy Note serie

Samsung heeft reeds twee interessante modellen in de Galaxy Note serie; de 5.5 inch Galaxy Note II en de 10.1 inch Galaxy Note 10.1. Beide toestellen zijn uitgerust met de geavanceerde S-Pen stylus voor het navigeren binnen de interface, het schrijven van teksten en natuurlijk het tekenen en bewerken van foto’s. Daarnaast staan de Note toestellen bekend om de goede prestaties door high-end specificaties.

Galaxy Note 7

Het model dat nog lijkt de ontbreken in de Galaxy Note serie is een 7 inch toestel, mogelijk met de naam Galaxy Note 7. Eind oktober verschenen de GT-N5100 en GT-N5110 modenummers op Wifi en DLNA certificaten, wat zou wijzen op de komst van dit toestel. Vandaag zijn er benchmark resultaten gespot waarin ook het GT-N5100 modelnummer naar voren komt. Verder kunnen we uit de resultaten halen dat het toestel beschikt over een HD display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een 1.6GHz processor (mogelijk een quad-core Exynos variant) en een Mali 400 grafische processor. Qua software draait het toestel op Android 4.1.2 Jelly Bean.

Maar, Samsung heeft nog niks bevestigd over de komst van een nieuwe Note variant dus het zou zomaar om een ander model kunnen gaan. Wellicht dat we begin januari, tijdens CES 2013, meer te zien en te horen krijgen.

Via: Androidslash

 • Delen:

Reacties

 1. karim
  02 december, 2012 om 13:32

  1,6ghz valt me eerlijk gezegd wel een beetje tegen moet ik zeggen, had eigenlijk wel 1,8 verwacht ivm die nieuwe octa-core geruchten rondom de nieuwe exynos-processor

 2. delacosa
  02 december, 2012 om 20:42

  Bringeh Bringeh!!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.