Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nederlanders willen het liefst een tablet cadeau’

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2012, 13:07 CategorieHardware

Nu de feestdagen voor de deur staan zien we heel wat onderzoeken voorbij komen over wat mensen graag onder de kerstboom of in de zak terugvinden. Dat tablets populaire producten zijn voor op het verlanglijstje wisten we al maar uit onderzoek dat uitgevoerd is in opdracht van Samsung blijkt dat de tablet zelfs bovenaan de verlanglijst voor kerst of Sinterklaas staat.

Tablet bovenaan de verlanglijst

Maar liefst 26 procent van de mannen wil het liefst een tablet cadeau krijgen. Ook bij vrouwen is de tablet het meest populair: 18 procent van de vrouwen geeft aan dat ze daarmee door de Sint of de Kerstman wil worden verrast. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau Ipsos Synovate, naar de favoriete Sinterklaas- en kerstcadeaus op elektronicagebied, gebaseerd op een steekproef onder 1018 Nederlanders tussen de 18 en 65 jaar. Op de tweede plek komt de laptop: 14 procent van de mannen en 13 procent van de vrouwen hoopt dit jaar een laptop van de Sint of de Kerstman te krijgen. De volledige elektronica top vijf ziet er als volgt uit:

  1. Tablet 
  2. Laptop
  3. Smart TV 
  4. Smartphone
  5. Camera

De beste tablets

Ben jij er nog niet uit welk model je op jouw verlanglijstje moet zetten? Bekijk dan onze lijstjes van de vier beste budget tablets, de vijf beste tablets voor het spelen van games, en de drie beste tablets voor het lezen van boeken.

  • Delen:

Reacties

  1. Sam Rijver
    03 december, 2012 om 14:15

    Ik twijfel tussen huis en auto

  2. Span
    03 december, 2012 om 22:41

    Misschien een camper?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.