Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nvidia lanceert Tegra Zone app voor Windows RT tablets

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2012, 10:50 CategorieApplicaties

Als je een Android tablet hebt die beschikt over een Tegra processor van chipfabrikant Nvidia en op zoek bent naar grafisch intensieve games dan is de Tegra Zone app een goede manier om games te vinden. Deze ‘app store’ van Nvidia zelf bevat games die geoptimaliseerd zijn voor de Tegra processor en daardoor optimaal zouden moeten presenteren. Tegra Zone is nu ook beschikbaar voor Windows RT.

Nvidia Tegra Zone voor Windows RT

Nvidia heeft deze week bekendgemaakt dat gebruikers van een Windows RT tablet met een quad-core Tegra 3 of andere toekomstige Tegra processor de Tegra Zone applicatie gratis kunnen downloaden. Hiermee krijg je toegang tot een simpele voor touch geoptimaliseerde interface waarin je een aantal games kunt vinden die door Nvidia en ontwikkelaars afgesteld zijn op de Tegra processor en beschikken over onder andere extra lichteffecten.

Nvidia Tegra games

Momenteel zijn er in de Tegra Zone games als Judge Dredd vs Zombies, Pinball FX 2, Reckless Racing Ultimate, Riptide GP, Soulcraft, Space Ark, Sprinkle en Vendetta Online te vinden. Deze games kun je ook los uit de Windows Store downloaden maar de voor Tegra geoptimaliseerde versies zijn alleen in de Tegra Zone te vinden.

Let wel; de Tegra Zone is alleen te downloaden voor tablets met Windows RT als besturingssysteem en een Tegra processor.

Bron: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.