Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Plex lanceert applicatie voor Windows 8 en Windows RT

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2012, 11:59 CategorieApplicaties

Als je vaak media op verschillende apparaten in je thuisnetwerk afspeelt dan zul je vast bekend zijn met Plex. Dit is een mediacenter waarmee je eenvoudig op allerlei platformen media kunt afspelen en streamen. Zo is het al mogelijk een Plex applicatie op je PC, je tablet, en je Smart TV te gebruiken. Deze week lanceert Plex ook een applicatie voor Windows 8 apparaten.

Plex voor Windows 8 en Windows RT

De ontwikkelaars van Plex hebben deze week de applicatie voor Windows 8 en Windows RT tablets, laptops en desktop PC gepresenteerd. Het uiterlijk van de app is compleet aangepast op de Windows 8 Touch Interface, met het gebruik van de zogenaamde ‘tiles’. Verder zijn de mogelijkheden exact zoals we gewend zijn van Plex op andere platformen. Zo kun je al je media indexeren, organiseren, streamen en afspelen vanaf een computer die voorzien is van de Plex Media Server. Meer over de werking van de applicatie vind je in onderstaande video.

Downloaden

De Plex applicatie voor Windows 8 en Windows RT is voor een bedrag van 2,49 euro te downloaden uit de Windows Store.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.